fashion & lifestyle

4 Pleated Skirts 4 Spring

Hej Babes!

Selvom vejret ikke rigtig tyder på det endnu, kan jeg så småt begynde at mærke, at foråret er på vej. I denne sæson er jeg blevet SÅ forelsket i den her 'pleated'-trend, indenfor nederdele. Jeg synes, at det er et mega flatterende look, både som mini og midi. De fire forskellige nederdele jeg har fundet frem til jer i dag, kan alle købes på ASOS, men de varierer meget prismæssigt. Fx må jeg indrømme, at jeg blev lidt 'trist', da jeg opdagede prisen på den røde som jeg ellers er helt vild med! Meeen, mon ikke jeg får overtalt mig selv til at bestille den hjem alligevel, når først forårsvejret nærmer sig, hehe ;)

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hi Babes!

Spring is just around the corner! This season I've been DEEPLY in love with the pleated-trend in skirts. I think that it's a very flattering look, both as mini and midi. The four different skirts that I'm showing you guys today, can all be purchased at ASOS, but they vary a lot in terms of price. For example, I must admit that I was a bit 'sad' when I discovered the price of the red one, which I absolutely love! But, maybe I will persuade myself to ordering it anyway when the spring weather approaches, hehe;)


xo Alma


  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Malue Jasmine,
Virkelig fine nederdele!
Håber snart vejret bliver endnu varmere så de er lidt lettere at tage i brug 😃

Kh Malue
mooldash.dk