fashion & lifestyle

8 february wanties

1.here 2.here 3.here 4.here 5.here 6.here 7.here 8. here

Heyy! Nu, hvor februar nærmer sig, er jeg selvfølgelig allerede klar med en håndfuld sager som jeg går og drømmer lidt om i næste måned. Først og fremmest har jeg længe savlet over den mega smukke og sexede sorte kjole! Den er simpelthen så lækker og klassisk, og sådan en sort kjole, er et musthave i ens gaderobe. Jeg har også fundet to meget forskellige slags fodtøj til jer, nemlig et par super chic støvletter og et par futter. Støvlerne er lidt anderledes i forhold til, hvad jeg normalt kigger efter, når det kommer til støvler, men jeg er faktisk ret vild med disse. Futterne ser simpelthen bare så dejlige ud, at jeg ikke kan lade være med at drømme om, at de skal varme mine fusser.

En anden ting jeg er fuldstændig forelsket i, og er helt sikker på, at jeg absolut skal eje, er den lækre kokos-hårolie. Jeg har jo fået bleget og farvet mit hår, og sådan en omgang slider lidt på hårets spidser, og tørrer det lidt ud. Defor har jeg selvfølgelig brug for en hårolie og gerne en, som ikke kan farve håret gulligt. Kokos-hårolien er derfor perfekt til mig, med sin neutrale farve og kokosens gode virkning!

Jeg håber, at I kan bruge de fine ting til noget, og at I også kan få lidt inspiration til, hvad i skal ud og spendere penge på til februar ;)

xo

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer