fashion & lifestyle

ADINA & STOREHOUSE COPENHAGEN

Hey Babes!

Torsdag aften var min veninde, Isabelle, og jeg til et super fedt og hyggeligt i event på Storehouse Copenhagen og Adina Apartment Hotel. Eventet foregik primært på Storehouse - deres lokaler er helt nyrenoverede og ser brandgodt ud! Lyst, nordisk, moderne og ikke mindst totalt insta-worthy sted, hehe. Jeg synes virkelig at omgivelser og lokale spiller en kæmpe rolle, når man tager ud og spiser, det gør simpelthen meget, at du befinder dig i flotte omgivelser, når du nyder din drink/kolde øl, eller 3 lækre retter.

Klokken 17:30 var der super lækre velkomstdrinks, deres egen kreation kaldet 'liquid love' - en super lækker sommerlig forsfriskning med b.la. rabarber, tranebær og rom. Derefter var der lækker 3-retters menu - de kører et koncept, hvor der er mulighed for at dele forskellige retter, så man ikke behøver at 'nøjes' med én forret, hovedret og dessert, hvilket er ret cool. Vi startede med lidt laks og lækre kammuslinger samt grønne asparges. Til hovedret fik vi grillede lamme chops, fritter med hjemmelavet chilimayo og sliders med pulled pork. Alt sammen tilsat skønne vine, og alt sammen enormt lækkert og velsmagende! Efter hovedretten var der et lille indlæg fra Bloggers Delight's Project Manager, Alexander Gram. Han snakkede om deres platform og lidt om marketing, samarbejde og reklame.

Herefter fik vi rundvisning på hotellet, hvor vi fik set deres Studio Queen og 1 Bedroom Apartments. Mega lækre og nyrenoverede værelser med fantastisk udsigt, gode faciliteter og god plads - alle værelser har desuden altan, hvilket også er super lækkert. Udover disse to typer lejligheder/værelser har de også en 2 Bedroom Apartment, der også har to badeværelser. Vi fik også et kig på deres fitness rum, pool område og omklædning.

Efter rundvisning på Adina, fik vi kaffe og dessert og mulighed for at snakke yderligere med nogle af folkene bag både hotel og restaurant. Det var super interessant at hører om koncept, idéer og historie fra nogle virkelig søde og passionerede mennesker.

Jeg kommer helt klart til at vende tilbage til denne perle på Amerika Plads! Både som besøgende på den fantastiske restaurant, men jeg kan da også godt se mig selv på weekend tur med veninder eller kæreste på Adina Hotel.

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer