fashion & lifestyle

Basic Winter Outfit

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here

Hej igen søde læsere :)

Jeg er så ''heldig'', at jeg nu igen er blevet syg. Faktisk føler jeg bare, at jeg har været syg on/off, ikke bare hele december, men nu også starten af januar. Jeg er selvfølgelig godt træt af det siden, at det i næste uge er min fødselsdag, og der er en helt masse der skal gøres inden da. Dette betyder også, at bloggen har stået lidt stille.. Men! Det bliver der lavet om på nu!

Jeg har nemlig fundet nogle ret lækre sager på nettet, imens jeg har været syg. Jeg besluttede mig derfor, for at lave et casual, men chic outfit ud af det til jer. Dette outfit passer godt til årstiden og er super simpelt, men stadig ret cool. Jeg synes, at de forskellige items komplimenterer hinanden rigtig godt, og at dette outfit ville kunne bruges til flere forskellige lejligheder.

Hvis jeg skulle vælge mine tre absolutte yndlings items fra dette outfit, (dette er dog svært for mig, hehe) ville det nok være den super lækre og fine taske fra Love Moschino, armbåndet fra Marc by Marc Jacobs og støvletterne fra Miss Selfridge! Alle tre ting er simpelthen så fede, og så går de oven i købet også super godt sammen.

Næsten det hele kan faktisk købes på enten Nelly eller ASOS, og det er faktisk også oftest på disse to hjemmesider, at jeg internetshopper. Jeg har selvfølgelig linket alle items til jer øverst under billedet.

I må alle have en fortsat god uge!

Knus & Kram

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer