fashion & lifestyle

BRØNDUMS HOTEL - SKAGEN

OUTFIT: Suit from Traasdahl Couture, Shirt from H&M, Heels from ASOS, Bag from ZARA

Hey Babes!

Så er jeg hjemme og tilbage til hverdagen efter en dejlig tur til Skagen. Det var egentlig meningen, at dette indlæg skulle udgives i weekenden, men jeg har døjet med mega hovedpine samt været ret træt efter turen. MEN nu er jeg udhvilet, har det dejligt, solen skinner og NU kan jeg endelig få skrevet dette indlæg færdigt, hehe.

I Skagen besøgte vi en masse museer og andre spændende og historiske steder, b.la. Brøndums Hotel. Her spiste vi super lækker frokost, tog en masse billeder og så havde vi selvfølgelig også reserveret bord til kaffe og kage ved kaminen. Det er simlethen sådan et fint og hyggeligt sted, der også rummer utroligt meget historie - det er bl.a. her Anna Ancher er født. Vi spiste frokost i den gule stue, men jeg var særligt fan af den store stue, hvor vi sad under desserten, hvilket også er grunden til, at størstedelen af mine billeder er taget der ;)


//In Skagen we visited Brøndums Hotel, where we had lunch, took a bunch of pictures and had a lovely dessert with coffee by the fireplace. The hotel is so beautiful and cosy, and I especially loved the bigger living room where we had our desserts, which is also why most of my pictures are taken in that room ;)

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer