fashion & lifestyle

Cinnamon rolls with blueberry frosting

Hej søde læsere<3

I dag besluttede Isabelle og jeg os for at bage nogle super lækre kanelsnegle med blåbær glasur! Jeg synes personligt, at kanelsnegle er en af de bedste former for kage, specielt hvis de er hjemmebagte. De er super dejlige og snaskede :P Opskriften og billeder kommer selvfølgelig herunder, enjoy!

Ingredienser:

Dej: 50 g gær, 3 dl mælk, 100 g smør, 100 g sukker, 1 spsk. vaniljesukker, 1 spsk. kanel, 1 spsk. kardemomme, 1/2 spsk. salt, 700 g hvedemel (men prøv dig lidt frem, da det kan være forskelligt).

Remonce: 250 g smeltet smør, 100 g sukker, 150 g brun ferin, 3 spsk. kanel.

Blåbær glasur: ca. 300 g flormelis, og en lille bakke blåbær, (vi brugte ingen bestemte mål selv).

  1. Bland; mælk, gær, æg, sukker, smør, vanilje, kardemomme, salt og kanel.
  2. Efter at have rørt dejen sammen, lad den hæve i 20 minutter.
  3. Remoncen kan laves i mellemtiden.
  4. Smelt smørret, og bland derefter kanel, sukker og brun ferin i.
  5. Drys mel på bordet (pas på mængden af dette), og rul dejen ud.
  6. Smør remoncen ud i et jævnt lag, og rul derfefter dejen stramt sammen.
  7. Skær dejen ud i ca. 2 cm tykke skiver, og pensl dem med sammenpisket æg.
  8. Kom sneglene på en bageplade med bagepapir og eventuelt spray fedt.
  9. Bag sneglene i ovnen ved 180 grader i ca. 13 minutter.
  10. Glasuren kan laves i mellemtiden.
  11. Blend det valgte antal blåbær sammen - psst, blåbærerne tilsætter en frisk smag til dine snegle, som ellers er rigtigt søde.
  12. Tag din flormelis, og mix lidt efter lidt de blendede blåbær i.
  13. Er din blanding for tør, kan vand tilsættes.
  14. Når sneglene er kølet af, men stadig er lune, dekoreres de med glasuren.

Bon appétit!

Læs Isabelles blog HER.

Kys & Kram

  • My Life

Synes godt om

Kommentarer