fashion & lifestyle

Dream Come True

Hey loves!

Jeg skrev i et tidligere indlæg om mine "Luxury Wanties", at jeg langt om længe havde bestilt min drømmetaske hjem. Den ankom til Louis Vuitton i København i onsdags, men jeg har desværre ikke haft muligheden for at hente den før i dag. MEN! Nu er den langt om længe min, og det er dermed også blevet tid til at løfte sløret for, hvilken skønhed, der egentlig er tale om ;)

Det er selvfølgelig Louis Vuitton's Alma, i størrelsen bb. Jeg er så lykkelig for, at denne taske endelig er min, da jeg har drømt om den siden første gang jeg så den. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at navnet på modellen har en reeeet stor del i, at det er netop denne taske, der er drømmetasken for mig. Jeg siger dog ikke, at jeg ikke synes, at det er en pæn taske, for det synes jeg bestemt! Jeg er helt forelsket i den, og jeg synes, at den er SÅ smuk. Navnet er bare en form for "prik over i'et". Jeg valgte (selvfølgelig) min i farven "Rose Ballerine", og i deres " Monogram Vernis Leather". Jeg valgte den mindste størrelse, da jeg føler, at den er mere praktisk, og at jeg vil få meget mere brug ud af den, end deres medium størrelse (pb). Det er heller ingen hemmelighed, at man ikke kommer helt billigt til en taske som denne, og jeg måtte også slippe 10.000 kr for den, men jeg synes dog, at det var alle pengene værd.

Jeg vil selvfølgelig komme et review af tasken, når jeg får taget den i brug, men lad os nu bare dvæle lidt ved synet af den ;)

IN ENGLISH

Hey loves!

In a previous post,"Luxury Wanties", I wrote that I finally ordered my dream bag home. It arrived at Louis Vuitton in Copenhagen on Wednesday, but I haven't had a chance to go get it before today. BUT! Now it's finally mine, and it's finally time to reveal the beauty;)

Of course it's Louis Vuitton's Alma, size bb. I am so happy that this bag is finally mine, I've dreamed about it since the first time I saw it. It is no secret that the name of the model is a pretty big reason why, it's precisely this bag, which is my dream bag. But, I'm not saying that I don't think that it's a nice bag, because I do! I am completely in love with it, and I think that it's SO beautiful. The name is just kind of a final touch. I chose mine in the color "Rose Ballerine" and in their "Monogram Vernis Leather". I chose the smallest size since I feel that it's more practical, and that I will get much more use out of it than their medium size (pb). It is also no secret that a bag like this isn't cheap, and I paid 10.000 Danish kr. for it, but I still think it was worth every penny.

I will give you guys a review on the bag later, but for now, let's just dwell a little at the sight of it;)

xo Alma

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Alma Louise
,
Tusind tak! Jeg gav som skrevet 10.000 kroner 😊
Kamilla Kølerfeldt,
Hold da lige op hvor er den flot! Forstår godt du er glad for den. Hvad gav du for den?
lifestylebloggerne.bloggersdelight.dk/