fashion & lifestyle

EVENT AT ASCOT HOTEL

TOP: Boohoo // SKIRT: Showpo // HEELS: Valentino // WATCH: Cluse

Hey Babes!

Forrige torsdag var jeg til et super hyggeligt event på Ascot Hotel, beliggende nær Palads i København. Her var mulighed for at kigge på en masse fine sager fra Ilse Jacobsen, smage utroligt lækker vandkefir fra MyMaya og ikke mindst nyde fantastiske smykker fra Priesme. Derudover havde jeg mulighed for at møde og tale lidt med nogle af de seje kvinder bag MyMaya og Priesme, hvilket var super hyggeligt og interessant. Hotellets lokaler er enormt fine og med skønne forfriskninger samt en masse lækkert at kigge på, var det et meget hyggeligt event med god mulighed for at mingle med en masse spændende kvinder <3 Jeg faldt b.la. over denne kjole fra Ilse Jacobsen som jeg er helt dårlig med! Og så har jeg godt nok også forelsket mig i flere forskellige styles fra Priesmes mange lækre og forskellige kollektioner - især kollektionen 'SILK', find den HER, da jeg er vild med det rene og eksklusive look som denne kollektion udstråler!

De smukke Priesme smykker er med god grund blevet båret til flere modeshows under Fashion Week, b.la. havde Stasia og Priesme et fælles show under modeugen i 2016, og derudover bliver smykkerne også brugt til fx Vild Med Dans. Mette Pris Hoffenblad har designet de smukke smykker i mange år, og det var en stor fornøjelse at tale lidt med hende, og høre hende fortælle passioneret nærmere om hendes lækre designs.

MyMayas vandkefir er en håndbrygget, frisk, fermenteret læskedrik med levende mælkesyrerbakterier samt naturligt udviklet brus. Mayianne Dinesen, der står bag konceptet, har lavet både tv og radio og b.la. også designet en tøjkollektion i samarbejde med min mor og hendes brand Traasdahl, så det var så hyggeligt at hilse på hende igen. Vandkefiren kommer i flere forskellige smagsvarianter, hvoraf citron og ingefær er min favorit. Det er super sundt og ikke mindst enormt velsmagende! Velkomstdrinken til eventet var faktisk også MyMaya med hindbær smag blandet med cremant.

Derudover var folkene bag Qvinde Kend Din Vin også til eventet, hvilken er et super fedt koncept med en vinskole for kvinder.

Alt i alt et super fedt event fyldt med girlpower og seje kvinder!


//I recently went to a super cosy event at Ascot Hotel in Copenhagen. I had the opportunity to have a look at some cute styles from Ilse Jacobsen, taste some amazing products from MyMaya and last but not least enjoy some awesome and beautiful jewellery from Priesme. I also met with some of the cool women behind MyMaya and Priesme, which was very exciting.

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer