fashion & lifestyle

FAVES FOR FALL

Hey babes!

THE BLAZER: Et staple piece i min efterårs garderobe er en semi-oversized blazer. En sådan sort blazer er ét af de mest klassiske items - den kan smides over en hvid t-shirt eller dresses up og parres med en lækker bluse. Mulighederne er mange, og man går helt sikkert ikke galt i byen med en sort blazer.

THE SCARF: Efterår = kulde, blæst og regn - og for at undgå de uendelige efterårs forkølelser, samt holde varmen, er halstørklædet den perfekte løsning. Så er det jo bare en bonus, at de fås i alverdens lækre materialer, farver og mønstre. Jeg elsker selv at have et par stykker at skifte imellem<3

THE HEELED BOOTS: For tiden er jeg specielt vild med den type støvler, der stopper lige under knæet - sort, hvid, brun, you name it. Høje støvler er generelt bare et must i min efterårs garderobe, og jeg har efterhånden også en pæn samling, der står klar til brug endnu en sæson.

THE CHECK COAT: Tern og efterår er den perfekte kombi, og den ternede frakke er og forbliver også en favorit hos mig. Her findes der også et uendeligt udvalg af styles, farver osv., så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige til dig.

THE WHITE SHIRT: Hvide skjorter og bluser med lange ærmer er efterårets must. Jeg er vild med at eksperimentere lidt, og ikke altid bare gå efter den klassiske skjorte, men prøve at finde nogle med lidt edge eller fede detaljer. Disse kan selvfølgelig parres med alle ovenstående items og evt. et par lækre bukser eller en cute, ternet nederdel.

THE SWEATER DRESS: Til sidst, men ikke mindst vil jeg nævne ''the sweater dress''. Perfekt til det nemme outfit, der alligevel altid ser gennemført ud. Denne kan også parres med støvler og den ternede frakke - så er du good to go. Her får man også lige muligheden for at have bare ben de sidste par gange, indtil temperaturen falder for alvor - og når vi så rammer minusgraderne, er det nemt evt. at smide et par lækre kashmir strømpebukser indenunder!

xo Alma

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer