fashion & lifestyle

Forkølelsestid er forkælelsestid

Nogle gange bliver man slået omkuld af en virus, og det er vildt irriterende. Men så er det om at få det bedste ud af det. Jeg er så uheldig selv lige at være blevet forkølet, og det man har brug for i en sådan situation, er uden tvivl forkælelse. Og selvforkælelse. Så når jeg er ramt, pakker jeg mig ind i varme trøjer og tæpper, snørkler mig op i sofaen eller sengen, sætter en god film/serie på og drikker masser af te. Og vand! (Det er vigtigt at drikke meget vand når man har en virus i kroppen, vand skylder nemlig kroppen igennem og renser sygdommen ud) Nogle super gode og lækre teer er:
  1. Hvid Tempel The - A.C. Perchs
  2. Grøn Rababer The - A.C. Perchs
  3. Relax with fennel and marshmallow root - Pukka
Brug gerne honning i teen, da honning fra gammel tid har været kendt for sin helbredende virkning. Men husk at honningen, for at bevare sin virkning, først må komme i når teen ikke længere er brændvarm. Du må også helst først hælde vandet over teen når det er omkring 80 grader varmt. Du kan evt. bruge et stegetermometer til at tjekke temperaturen. På denne måde får du de bedste smagsnoter frem i teen! Et rigtigt godt sted at købe te er hos A.C. Perchs i København, de har et hav af skønne teer og kan du vælge verdens fineste indpakning! De kan heldigvis også købes på nettet HER.  

Er du så syg, at du er tvunget til at blive i sengen og keder dig helt vildt, kan jeg anbefale dig disse film og serier:

Film:

  1. Clueless, Meangirls, She's the Man
  2. Harry Potter (dem alle :P )
  3. Frozen

Serier:

  1. Gossip Girl
  2. Supernatural
  3. Devious Maids, Pretty Little Liars
   

Kys & Kram

  • My Life

Synes godt om

Kommentarer