fashion & lifestyle

Galla Outfit

//Dress: TRAASDAHL // Shoes: Christian Louboutin // Earrings: SIF JAKOBS // Necklace: H&M // Right arm bracelet: PICO // Left arm bracelet: Julie Sandlau // Clutch: Vintage // Rings: Random \\

Hey babes!

Som set på min Instagram, @almatraasdahl, havde vi hue-galla på gymnasiet sidste onsdag. Jeg fulgtes med min skønne kæreste og jeg havde en super dejlig aften, nat og morgen, hvilket jeg også havde set frem til mega længe.

Og nu til det vigtige, THE OUTFITt! ;) Alt i alt var det egentlig ret simpelt, da det ikke bestod af særlig mange dele. Min søde mor, der er designeren bag mærket TRAASDAHL, designede min kjole i samarbejde med mig selv, og syede den derefter. På denne måde var jeg, på trods af de mange andre piger, der bar røde kjoler, sikker på at være den eneste, der bar MIN kjole :P Derudover var jeg også sikker på, at den sad godt og blev lige som jeg ville have den.

MEN da jeg så skulle have min kjole på, altså EN time inden festen begyndte, opdagede vi en kæmpe plet foran, midt på maven, og blev derfor nødsaget til at klippe et kæmpe stykke af og sy kjolen endnu strammere. Af denne årsag blev stropperne lidt løse, hvilket var lidt ærgerligt. Jeg var dog stadig super tilfreds med resultatet (KÆMPE TAK MOR), og jeg fik da også en kompliment eller to i løbet af aftenen;)

Derudover bar jeg mine nye Louboutin stiletter, der var købt til lejligheden (læs om dem HER), en masse forskellige smykker og selvfølgelig min fine hue (læs om den HER).

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer