fashion & lifestyle

Hjernerystelse, eksamen og endelig student!

Hej babes!

SÅ er jeg endelig student og jeg har haft de mest fantastiske dage! Nu har jeg endelig tid til at få skrevet et indlæg til jer, for hold da op, hvor er der sket meget.

Onsdag i sidste uge klokken 12.30 fik jeg endelig sat huen på hovedet, men den sidste eksamen i mundtlig historie, skulle vise sig at blive en lidt større udfordring end ellers forventet.

Jeg var så uheldig at falde af hesten og få hjernerystelse lørdagen inden min sidste eksamen.. Dette betød ingen mobil, computer eller almindelig læsning, og altså derfor ingen læsning op til eksamen.. Jeg panikkede lidt, men jeg konkluderede hurtigt, at der ikke var andet at gøre end at droppe læsningen indtil, at jeg skulle trække mit spørgsmål tirsdag, og så måtte jeg jo bare tage det hele i de 24 timers forberedelse jeg havde. Og det var så simpelthen, hvad jeg gjorde. Derfor må jeg da også indrømme, at jeg er pavestolt af mig selv over så at afslutte med et 10-tal i huen, på trods af, at jeg faktisk ikke havde læst op på NOGET SOM HELST før i forberedelsen.

Men nu er jeg altså student, og jeg er så lykkelig <3 Onsdag aften var der galla på skolen, hvilket jeg skriver et seperat indlæg om i én af de kommende dage. Fredag var det så tid til vogntur, hvilket jeg må sige slår ALLE fester og byture hidtil. Det var simpelthen den fedeste fest-oplevelse nogensinde! I går, søndag, var min familie og jeg en tur i Tivoli for at fejre både min og min papsøster, Jacquelines, afsked med gymnasiet.

Kæmpe tillykke til alle jer andre, der også er blevet studenter! <3

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer