fashion & lifestyle

Jeg er en ''omvendt'' hestepige

 

De fleste synes nok ikke, at jeg minder ret meget om en hestepige. Og det sjove er, at de fleste piger som rider ofte mister interessen når de når 16 års alderen, men for mig var det lige omvendt. Jeg genoptog nemlig min gamle hobby da jeg selv var omkring de 15-16 år.

For en del år tilbage købte min mor og papfar heste. De var selv helt vilde med at ride, og på et tidspunkt gik hele familien til ridning på den lokale rideskole – vi dannede simplethen vores eget hold, hæhæ. Det var ret sjovt! Jeg elskede at ride og ønskede mig naturligvis min egen pony. Dette ønske gik i opfyldelse, og jeg fik en flot sort pony, der hed Tabina. Hun var desværre ret vild og noget af en mundfuld for mig, der på dette tidspunkt ikke var meget ældre end 9 år. Og en dag stak den af med mig og jeg faldt af og fik hjernerystelse. Denne oplevelse gav mig et stort chok og det sad i mig meget længe. Det var faktisk først da jeg blev de 12-13 år, at jeg så småt begyndte at ride igen. Jeg havde ret mange halvparter og andre små ponyer, men nu rider jeg vores egen. Og da det mere eller mindre kun er mig der rider den, opfatter jeg ham rimeligt meget som min egen hest :-P Han er en OX araberhingst, der er fuld af krudt, så det er lidt af en udfordring for mig. Til gengæld er det er også sjovt, og jeg synes, at det er dejligt at have en hobby som ridning. Man får brugt sin krop, kan udfordre sig selv og man kommer ud i den friske luft, fx ved en tur i skoven! Rideture i skoven er noget af det bedste, og du kan læse om en af mine ture her. Jeg er også helt vild med tanken om, at man ligesom arbejder sammen med hesten, at man forbedrer hinanden og lærer sammen. Hesten og jeg er vores eget lille hold.

Jeg vil nok altid være glad for at ride og jeg håber, at jeg kan dyrke den hobby mange år fremover. Vores egen hest, Barolo, er også kun 11 år gammel, så ham er der stadig mange gode år tilbage i!

[caption id="attachment_213" align="aligncenter" width="401"]
Laban - en pony i lånte i en periode.[/caption] [caption id="attachment_214" align="aligncenter" width="419"]
UL Barolo[/caption] [caption id="attachment_215" align="aligncenter" width="375"]
UL Barolo[/caption]

Kys & Kram

Synes godt om

Kommentarer