fashion & lifestyle

KONFIRMATIONS GUIDE: THE OUTFIT

Hey babes!

Så er rammer vi ''snart'' konfirmations sæsonen, hvilket betyder tøj krise for rigtigt mange piger derude. Det er her jeg håber på at kunne være lidt til hjælp :P Jeg er aldrig selv blevet konfirmeret, så det er egentlig ikke fordi, at jeg har personlig erfaring på den måde, men til gengæld har jeg en kæmpe passion for mode og dét at sammensætte outfits, hvilket også betyder, at jeg har lært en ting eller to gennem årene. Jeg har samlet lidt kjoler og jumpsuits i forskellige prisklasser, men derudover synes jeg også, at det ser SÅ fedt ud med et hvidt suit eller andre former for sammensætninger med bukser/nederdele - her træder mit ALL TIME vigtigste råd dog i kraft - hvis du har flere forskellige hvide items på, så sørg for, at det er den samme hvide farve. Alt andet er, for mig, lidt af et no go. Mit bedste råd til at undgå dette er, at sammenligne tøj i virkeligheden, da lyset osv. altid kan snyde lidt på nettet.

Jeg har også fundet nogle fine jakker og sko, der b.la. kunne give det ellers hvide outfit et 'pop of color', samt et par smarte bh-løsninger til de kjoler, der er stropløse, lidt gennemsigtige eller har open/low back.

Mine yndlings items er klart kjolerne og jakken fra Ted Baker, samt de fine lyserøde Converse sneakers - jeg synes simpelthen, at de er så lækre. Jeg er især vild med kjolen med perle detaljerne, da den også har lommer, hvilket jeg synes er mega fedt! I kan godt forvente lidt flere indlæg i konfirmationens tegn i forbindelse med fx smykker og gaveønsker.


//A blogpost for my Danish followers and readers in the context of a Danish Christian tradition.

KJOLER/JUMPSUITS

UNDER 1000 KR

#1 HERE #2 HERE #3 HERE #4 HERE

OVER 1000 KR

#1 HERE #2 HERE #3 HERE

JAKKER

UNDER 1000 KR

#1 HERE #2 HERE

OVER 1000 KR

#1 HERE #2 HERE

SKO

BH-løsninger

#1 HERE #2 HERE #3 HERE

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer