fashion & lifestyle

LEO OBSESSION

Hey Babes!

Leopard print er blevet ekstremt populært og moderne igen, og jeg er selv helt vild med den tilbagevendende trend. Det kommer dog bag på mig, at jeg overhovedet kan holde ud at tænke på mig selv iført det fine leo print - sidste gang jeg kan huske, at det for alvor var på ''mode'' var tilbage i 7. klasse, da ALLE piger rendte rundt i leopard t-shirts (helst fra D&G), papfars pige, perlekæder og helt forkert makeup. Når jeg ser billeder af mig selv fra dengang, får jeg den vildeste cringe og jeg kan slet ikke forstå, at jeg rent faktisk syntes, at det så fedt ud, haha. 

Nå, men det er jo sådan det er med trends .. Det er ret sjovt, at man i flere år kan synes, at noget er ​så​ ufedt, og så når man ser det på en ny og moderne måde, er man helt hooked igen. Det er i hvert fald sådan jeg har det med leo print lige nu, jeg er helt obsessed - dog holder jeg mig nok fra de stramme t-shirts ;) 


//Leopard print has become extremely popular and in style again, and I'm totally in love with the recurring trend. I've made you guys a collage with lots of cool items in leo print and in addition, I've also added a lot of other trendy items that I'm totally crazy about at the moment.


​xo Alma

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer