fashion & lifestyle

Luxury for Less?

Hey babes!

Da jeg både har købt og skrevet meget om luksus godter her på bloggen på det seneste, tænkte jeg, at det var på tide at vise jer nogle af de hjemmesider, hvorpå det er muligt at købe herligheder som disse, dog uden at bruge hele din formue ;) Så hvis du, ligesom jeg, er lidt af et luksus-dyr, der dog ikke har mulighed for bruge ALLE dine penge på designer tasker, sko osv., så er det nu du skal læse med!

Vestiaire Collective: Denne side er for dem, der ikke har noget imod at købe items, der er "pre-loved" - altså brugt. Jeg har personligt intet imod det, da man kan finde super lækre sager, i god stand/kvalitet, til endnu bedre priser på denne måde. På Vestiaire Collective laver eksperter fysiske "ægtheds checks" på 100% af alt, der er sat til salg på siden. Her kan du altså være sikker på, at det er den ægte vare.

THE OUTNET: Her er det simpelthen bare designer tøj og accessories på tilbud. Det minder lidt om et form for lagersalg, da varerne ikke kommer tilbage på lager, når de først er udsolgt, og fordi det som regel ikke er de nyeste modeller, der kan findes her. Til gengæld kan du finde super lækre, nedsatte designer varer fra alle mulige forskellige mærker, b.la. Valentino, Alexander Wang, Giuseppe Zanotti og mangle flere, til vilde priser!

MEMBERS: Her skal du være hurtig, da de sindsyge tilbud udløber efter et hvis antal dage. Det er dog ikke altid designer varer du kan finde her, men nogle gange kommer der fx nogle vintage designer tasker frem, og så er det om at være hurtig, hvis man vil nå at købe sig én, der måske er nedsat med 80%!!

My Theresa : På denne side er princippet det samme som hos "The Outnet", da det simpelthen også bare er super lækre mærkevarer til billige priser. Her kan du også finde designere som; Jimmy Choo, Yeezy og Christian Louboutin.

Til sidst er der ikke andet tilbage at sige end, god shopping!

xo Alma

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer