fashion & lifestyle

Mine julegaver 2015

Hej igen alle sammen! <3

Glædelig jul søde læsere! Jeg håber, at i alle havde en super hyggelig dag og aften i går, og at i får nogle gode juledage også! Jeg mente, at det nu var et meget passende at vise jer, hvad jeg har fået i jule- og adventsgaver.

Først fik jeg denne super lækre og selvfølgelig velduftende parfume fra Issey Miyake! Det er en parfume jeg har ønsket mig meget, og overvejet selv at købe siden jeg første gang duftede til den i London i sommers. Og så fik jeg oven i købet både en body lotion og en shower cream med, så jeg er meget tilfreds!

Af min bedste veninde, Isabelle, fik jeg en læbestift fra YSL. Den er i farven 29 Ambre Indécent, som er en varm, rød og super flot farve - så den havde selvfølgelig på i går! Jeg fik også nogle få smykker, først armbåndet, som var en adventsgave fra min mor, og så den super fine halskæde fra min kære ''svigermor'' :P Begge dele er jeg også sindsygt glad for! Den lille, søde ''quadruple'' palette fra Estée Lauder var også en adventsgave.

Jeg var også så helt vidunderligt heldig at få Naked Smoky paletten fra Urban Decay! Den er simpelthen SÅ smuk!

Min dejlige kæreste, Frederik, valgte at forkæle mig en hel del denne jul! Han tog mig med en tur ned i Change, hvor jeg fik lov at vælge det sæt undertøj jeg aller helst ville have derinde fra! Det var simpelthen sådan en god gave, og jeg synes, at jeg fik valgt mig et rigtig fint sæt! Udover det var jeg så heldig, at jeg kunne få 3 for 2, så jeg fik lige et ekstra par trusser med.

Min adventsgave den 4. søndag i advent, var denne super flotte og søde pyjamas fra River Island! Jeg havde ønsket mig en pyjamas længe, og denne her er bare så fin! I kan se den på, på min instagram HER.

Min moster havde været kreativ og lavet denne her virkelig søde og personlige gave til mig! Jeg synes, at det er så fint, og jeg er virkelig glad for det!

Til sidst, men ikke mindst fik jeg jo også den enormt lækre Estée Lauder Christmas Box 2015! Det var dog en meget tidlig julegave, og jeg har allerede lagt billeder op og beskrevet den yderligere i et tidligere indlæg som du kan læse HER.

Jeg har også fået andre små jule- og adventsgaver, men har jeg ikke lige fået fundet dem alle frem og taget billeder af dem - håber det går, hehe.

Tusind tak til min familie, venner og kæreste for de fantastiske gaver!

Kys & Kram

Synes godt om

Kommentarer

Louise
,
Forstår jeg godt, vil helt sikkert overveje den. Den er nemlig rigtig lækker, nok den bedste gave jeg har fået
Alma Louise
,
Jeg er også super glad for dem 😊 Parfumen er så lækker, og jeg kan klart anbefale den! 😋 Og det er da også en ret nice og lækker gave du har fået dig der! Xx
Louise
,
Ej, hvor er det nogle lækre gaver, hvor er du heldig! Jeg overvejer selv parfumen. Jeg var så heldig at få den Beauty Station i gave, den er godt nok også lækker. (http://shopiii.dk/collections/iskelter/products/beauty-station) 😊
Fugft
,
Stcchh