fashion & lifestyle

My 19th B-day

Hey babes!

Så er en fantastisk fødselsdags-weekend snart ved sin ende, og jeg har nydt den fuldt ud. Jeg har fået super fine og lære gaver, spist god mad og festet med min kæreste, venner og bedste veninder. Alt i alt er jeg blevet forkælet og har haft en super dejlig weekend.

Fredag, på min rigtige fødselsdag, startede jeg dagen med morgenmad sammen med min familie. Derefter var jeg i skole til ved en 12-tiden, hvorefter jeg tog hjem og spiste kage og hyggede mig med Frederik, Isabelle og min familie. Om aftenen havde vi planlagt en bytur, så vi startede ud med opvarmning hos Frederik, og tog derefter på Panama, hvor vi tilbragte det meste af natten.

Lørdag blev bare tilbragt med tømmermænd, masser af mad og afslapning;) I formiddags, søndag, var det brunch-tid, hvor jeg endnu engang blev fejret af min dejlige familie og kæreste.

Jeg var, og er stadig, ret tilfreds med mit outfit i fredags. Den fine guld top har jeg faktisk ikke rigtigt fået brugt før nu, men jeg synes, at den passede super fint til bukserne og ikke mindst lejligheden;) I kan finde links til hele mit outfit på det øverste billede, ved at køre musen henover dette.

MEN, fødselsdagsløjerne er faktisk slet ikke slut endnu, da jeg også holder det ultimative "girls' night in" pyjamas party på næste fredag, hvor vi er en masse piger, der skal hygge og fejre mine 19 år en ekstra gang. 


xo Alma

Synes godt om

Kommentarer

Rikkesvestergaard
Rikkesvestergaard,
Hvor lyder det bare virkelig skønt med så meget fødselsdagshygge! Et lille forsinket tillykke herfra 😊 Jeg må også lige høre, hvor din guldtop er fra? Den er virkelig fin! Kram
nouw.com/rikkesvestergaard
Almatraasdahl
Almatraasdahl,
Mange tak! 😊 Den er fra LECC COLLECTION, der er et direkte link på det øverste billede til venstre, hvis du holder musen henover dette 😊) knus
nouw.com/almatraasdahl