fashion & lifestyle

My Everyday Makeup

//#1 here //#2 here //#3 here //#4 here //#5 here //#6 here //#7 here //#8 here //#9 here \\

Hey babes!

Jeg tror faktisk, at jeg har lavet et lignende indlæg før, men efter at have flyttet bloggen til Nouw, er der jo en masse nye, der følger med. Af denne grund, tænkte jeg, at jeg ville lave en form for "opdateret" version af, hvilket makeup jeg bruger på en daglig basis.

Alt det makeup jeg bruger til daglig kan ses ovenfor, kun lige med undtagelse af nogle makeupbørster, ansigtscreme og en læbepomade.

I mit ansigt bruger jeg først og fremmest en ansigtscreme, ikke nødvendigvis en bestemt slags fra et bestemt mærke, men bare den jeg nu lige har og det samme med læbepomaden, hehe. Derefter bruger jeg concealer fra NARS i farven 'vanilla' og min Too Faced foundation i farven 'porcelain', og jeg påfører begge dele med min Beauty Blender. Udover dette bruger jeg også en MAC Mineralize Skinfinish Natural i 'medium' og en bronzer fra Rimmel i ansigtet. Derefter bruger jeg min Naked 1 palette til mine bryn; her bruger jeg farverne 'buck' og 'naked' - den mørkeste (buck) i det "yderste stykke af brynet" og 'naked' i det "inderste" :P Når ansigt og bryn er på plads, er det tid til øjne. Jeg kører et rimeligt neutralt og lyst look til hverdag, så jeg bruger faktisk kun to farver: 'virgin' og 'sin' - også begge fra Naked 1 paletten. Til sidst tilføjer jeg highlighter til kindben, 'cupid's bow', lige under mine bryn og i min øjenkrog. Jeg får seriøst næsten ALTID komplimenter, når jeg har denne highlighter på! Det er MAC's 'soft and gentle', der er lidt mere lys og rosa i virkeligheden. Den er SÅ fin, og jeg er MEGA glad for den. Jeg afslutter med Benefit's 'they're real' mascara, men kun på de øverste vipper.

Jeg håber, at det lykkedes mig at gøre jer lidt klogere på min hverdags makeup rutine, og at I fik noget ud af denne kringlede forklaring, hehe.

xo Alma
  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer