fashion & lifestyle

My everyday makeup

Hej igen søde læsere<3 Jeg har endelig fundet mig en foundation og en concealer som jeg virkelig elsker, og af denne årsag vil jeg nu fortælle jer lidt om, hvilke produkter, der indgår i min hverdags-makeup.

Face: Jeg har som sagt fået købt mig en super god foundation og concealer. Min foundation er Too Faced's Born This Way i farven "porcelain", og min concealer er NARS' Radiant Creamy Concealer i farven "vanilla". Jeg er simpelthen så glad for begge, og de var helt klart også pengene værd! Deres dækkeevne er super god, uden at blive for kaget, hvilket er lige som jeg gerne vil have det. De kan købes her og her. Udover dette bruger jeg min MAC Mineralize Skinfinish Natural i "medium" og min highlighter fra MAC Mineralize Skinfinish i "soft & gentle". Disse kan købes her og her.

Eyebrows: Til mine bryn bruger jeg Bobbi Brown's Light Brow Kit, hvilket jeg også har været super glad for det sidste halvandet års tid. Det er i "øjenskygge form" og kan købes her.

Eyes: Jeg er helt vild med alle Urban Decay's Naked paletter, men til hverdag bruger jeg for det meste den første (den kan købes her), da jeg synes, at den har nogle super fine hverdags farver. Jeg bruger især de tre yderste farver; "Virgin", "Sin" og "Naked", hvilket også er til at se på min palette;) Min nuværende mascara er Estée Lauder's Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, og denne kan købes her.

Lips: På mine læber ender jeg næsten altid med enten at bruge en lyserød lipgloss, en lipbalm eller min elskede læbestift fra MAC i farven "pretty please". Den har en super fin, sart lyserød farve og denne kan findes lige her.

xo Alma

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer