fashion & lifestyle

MY SKINCARE ROUTINE

Indlæg delvis sponsoreret af Beame Beauty

Hover over billedet herover for at finde links

Hey Babes! Og rigtig godt nytår!

Jeg håber, at I alle har haft en rigtig glædelig jul og ikke mindst, at I er kommet dejligt ind i det nye år! Jeg synes altid, at det er så forfriskende og spændende, når man træder ind i et nyt år - alle de oplevelser og muligheder, der venter én og ikke mindst de nye mål man har sat sig for at opnå!

I dag skal det handle lidt om hudpleje og altså min personlige 'skincare routine'. Denne kombination virker super godt for mig, men eftersom alle hudtyper er forskellige kan det selvfølgelig ikke garanteres, at den virker lige godt for alle. MEN jeg håber alligevel, at I i hvert fald kan drage noget inspiration eller måske bare finder et par af produkterne gode og effektive for jeres hud.

Min hud er overordnet normal, men til den tørre side - samt meget svingene i forhold til urenheder

1. Jeg starter med at rense mit ansigt og til dette gør jeg brug af 3 ting: Vand, The Body Shop Tea Tree facial wash og min FOREO Luna Play PLus. Først skylder jeg hele mit ansigt i lunkent vand, hvorefter jeg påfører min 'facial wash', derefter bruger jeg min Luna Play i hele ansigtet - når jeg har været rundt omkring det hele (ca. 1 minuts tid), skylder jeg igen min ansigt rent for sæbe med lunkent vand. Jeg renser min hud på denne måde én gang om dagen.

2. Da min hud især savner fugt efter 'rens', er mit næste step min Advanced Night Repair serum fra Estée Lauder. Jeg påfører denne på halsen og i hele mit ansigt.

3. Til sidst fugter jeg min hud på hals og i ansigtet med creme - Jeg er stor fan af Clinique's Moisture Surge! Derudover bruger jeg min Estée Lauder creme på mindre og særligt tørre områder samt under/omkring øjnene. Da begge disse cremer ikke ligger i den budgetvenlige ende, bruger jeg også ofte min L'Oréal Triple Active Night (find den HER), hvilket jeg synes er en MEGA god creme til pengene - og så er den faktisk også ofte på tilbud i Kvickly og Bilka;)

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer