fashion & lifestyle

MY TOP 3 ''BORING'' BEAUTY PRODUCTS

Hold musen over billederne for at finde links - Hover over the pics for product links

Hey babes!

Jeg er begyndt at introducere lidt mere beauty på min blog og Instagram - så jeg tænkte, at det var på sin plads at vise jer nogle af mine yndlings ''kedelige'' produkter. Med kedelige mener jeg egentlig bare, at de ikke kommer i mega ekstavagant indpakning, har en vild duft eller kommer fra et 'high-end' brand. Jeg er dog storforbruger af disse til hverdag, og I skal derfor heller ikke snydes for dem.

Min all-time fave og nr. 1 på listen over nærmest alle de beauty produkter jeg bruger dagligt, er min Sanex deodorant. Jeg havde aldrig før haft en holdning til, hvilken deodorant jeg brugte, så længe jeg synes, at det fungerede. Det var derfor også helt tilfældigt, at jeg begyndte at bruge denne - Min mor havde sådan set bare købt den med hjem til mig, da jeg manglede en ny. Der er flere grunde til, at jeg efterfølgende aldrig har brugt andre end denne: For det første synes jeg, at det er super fedt, at den er fri for alt muligt skidt såsom parabener og alkohol. Derudover gør den selvfølgelig det den skal, og så har den bare den lækreste, nedtonede og rene duft!

Nr. 2 på min ''liste'' er de fleste produkter fra The Body Shop's 'tea tree' hudpleje serie. Jeg er især stor fan af deres face wash og deres night mask - i kan fx læse indlægget om min ''skincare routine'' HER. Jeg synes, at tea tree oil er utrolig effektivt, når det kommer til uren hud, og til min meget normale hudtype har det gjort underværker!

Som nr. 3 har jeg håndcreme! Jeg er storforbruger af håndcreme, især på denne tid af året, hvor luften er meget tør. Jeg er blevet rigtig glad for denne fra mærket Skandinavisk, i duften ''RO''. Den ligger i den lidt dyrere ende, men den er simpelthen så lækker! En skøn, men afdæmpet duft, en super god virkning og derudover kommer den også i hele 75ml!

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer