fashion & lifestyle

My Winter Essentials

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER

Vejret bliver koldere og koldere, og nu nærmer vi os vintermånederne, ugh.. Så jeg synes, at det er tid til at vise jer, hvilke items der for mig er uundværlige i det kolde vintervejr. Jeg har lavet en collage bestående af items jeg selv ejer, men også items der bare er nødvendige for mig om vinteren.

Vinterjakke! En god og varm vinterjakke er for mig det aller vigtigste at have i de koldeste måneder på året. Jeg har selv en Canada Goose Trillium Parka, magen til den på billedet. Den er super lækker og selvfølgelig dejligt varm. For mig er det bl.a. vigtigt at jakken er lang, så jeg kan sætte mig på en kold bænk eller whatever uden at tænke nærmere over det.

Støvler! Faktisk har jeg ikke fundet de ''vinterstøvler'' jeg har tænkt mig at bruge til skolebrug endnu, men hvis jeg skal rigtigt ud i sneen, er mine Hunter støvler helt fine til det formål. Jeg plejer dog at tage nogle tykke, lange sokker på ned i, som fx dem jeg har fundet til jer.

Hue, vanter og halstørklæde! Hvad kan jeg sige? Hvis det er koldt, har jeg bare brug for at kunne holde mig varm. Som skrevet i et tidligere indlæg, er jeg helt vild med huer med pelskvaster, og jeg købte for nyligt selv en (læs dette indlæg HER), den ligner meget den jeg har fundet til jer. For mig skal både halstørklæder og vanter være lækre bløde, hvilket jeg kan forestille mig, at dem jeg har linket også er, det ser i hvert fald sådan ud. :P

Varme trøjer! Til sidst er varme strik og/eller uld trøjer så lækre når det er virkelig koldt! Og så er de super nemme lige at smide udenover sin top eller hvad man nu har på, på vej til skole osv., så man undgår at fryse på vejen.

Kys & Kram

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer