fashion & lifestyle

NYE: Glitter og Champagneregn

Hejsa alle sammen! Godt nytår!

Så er nytårsaften og 1. januars tømmermændende overstået! Derfor er det selvfølgelig tid til, at jeg fortæller jer om min nytårsaften og vigtigst af alt, om hvad jeg havde på, hehe :P

Jeg tilbragte starten af min aften hjemme hos min ''svigermor'', sammen med Frederik, Isabelle, og tre drenge der går i klasse med Frederik. Vi var selvfølgelig ikke de eneste, så udover os var der også; Frederiks mor, hendes kæreste og de venner/familie, de havde inviteret hjem til dem. Her spiste vi super lækker mad, drak en masse champagne, og havde det ellers bare super hyggeligt.

Omkring klokken 22:30 tog vi videre til en stor fest Annisse, hvor vi også bare havde det sjovt og festligt.

Da klokken nærmede sig de 00:00, blev der skruet ned for musikken, og alle talte ned. På slaget tolv, regnede det med champagne! Altså næsten bogstaveligt talt, da praktisk talt alle poppede deres champagne samtidig. Alt og alle var gennemblødte, men det gjorde ikke rigtigt noget, hvis I spørger mig. Det fulgte med og det var fedt! Frederik fik også poppet vores flaske, og derefter fik jeg selvfølgelig også mit nytårskys, hehe :P Champagneregnen lagde sig lige så stille, hvilket førte til, at der igen blev skruet op for musikken, så vi ellers bare kunne danse igennem og hygge os.

Næste morgen var dog knap så sjov og festlig. Det var tydeligt at mærke, at jeg havde fået en del champagne og, hvad Isabelle og jeg kalder vores signatur drink, nemlig; Malibu og Cola, haha. Frederik og jeg lå i sengen stort set hele dagen! Vi så film/tv, spiste chips og fik selvfølgelig et nærende aftensmåltid, bestående af McDonalds og Coca Cola.

Jeg vil selvfølgelig ikke snyde jer for et par billeder af min aften og min kjole.

Jeg undskylder på forhånd for den lidt ringe kvalitet.

Min kjole er fra MANGO, og den er købt på udsalg i London tilbage i august, så jeg tror desværre ikke, at den er til at få fat på længere. Skoene er fra ASOS, og de kan desværre heller ikke købes længere. Jeg har til gengæld fundet nogle, der er stort set magen til HER. Du kan også finde et billede af mit outfit på min instagram HER.

Jeg håber, at I også havde en god nytårsaften! Og jeg ønsker jer alle et helt fantastisk 2016!

XOXO

  • My Life

Synes godt om

Kommentarer