fashion & lifestyle

ROAD TRIP

Hey Babes!

I morgen drager Frederik og jeg på kæreste road trip! Vi har 3 'hovedmål', og herudover lander vi jo også en masse andre forskellige steder i b.la. Tyskland og Østrig.

Vi skal først besøge Milano, hvor jeg aldrig før har været - det er jo en rigtig fashion by, så jeg glæder mig SÅ meget til at se den og dens smukke arkitektur;) Derefter går turen til smukke Venedig, hvor jeg har været før én gang. Det er simpelthen sådan et specielt og romantisk sted, og det er virkelig en oplevelse som jeg glæder mig til at nyde igen med Frederik ved min side.

Til sidst sætter vi kurs mod Kroatien, hvor Frederik har kørt til med sin familie rigtig mange gange. Jeg har besøgt Kroatien en enkelt gang før (dog med fly), så det bliver også spændende og dejligt at opleve det sammen. Frederik har en masse lækre steder som han gerne vil vise mig, og som jeg glæder mig enormt meget til at besøge! (Der er nok ingen tvivl om, at jeg generelt bare glæder mig, haha) Vi skal b.la. til Murter og en masse andre lækre øer og så skal vi besøge nogle smukke nationalparker. Det bliver så dejligt at snorkle rundt i krystalklart vand og bare dase ud og nyde det.

Nu går resten af aftenen med at få pakket bilen og ellers få en god nats søvn inden det går løs i morgen:) Jeg kommer til at opdatere en helt masse på Instagram, men jeg tror nok først, at diverse blogindlæg kommer op, når jeg er hjemme igen - jeg ser, hvad jeg får tid og wifi til, haha.

Jeg håber, at I forsat nyder denne utroligt fantastiske danske sommer og enten har været eller også skal nogle lækre steder hen på ferie.

xo Alma

Synes godt om

Kommentarer

juliehauritz
juliehauritz,
Almatraasdahl
Almatraasdahl,
mange tak♥️
nouw.com/almatraasdahl
mieholse
mieholse,
Lyder hyggeligt! God tur❤️
nouw.com/mieholse
Almatraasdahl
Almatraasdahl,
Tusinde tak søde♥️
nouw.com/almatraasdahl