fashion & lifestyle

THE CAMEL IS BACK

//JACKET: VILA // JEANS: Gina Tricot // SWEATER: H&M // BAG: Cosy Concept Fur // SUNGLASSES: miu miu // BOOTS: Ebay\\

Hey Babes!

I dag har efterårs vejret ikke helt vist sig fra sin bedste side, men jeg synes nu alligevel det er meget hyggeligt, når det regner og blæser og man rigtigt kan være indenfor og hygge uden dårlig samvittighed :P Dagen startede dog i stalden på den rideskole, hvor min hest står, da jeg får dressurundervisning hver mandag 9.30, men det er også det eneste jeg skal om mandagen, der udover dette er en af mine fridage. Ellers har jeg hygget og set en spændende serie med min lillesøster, endelig designet og bestilt mine visitkort og ordnet andre småting med bloggen og kommende indlæg.

Jeg er som sagt ret vild med efteråret og de nye outfit muligheder, der dukker op i denne årstid. Et af mine favorit pieces i efterårsmoden er 'the camel coat'. Den findes i et hav af forskellige varianter, styles og nuacner, men i år blev det altså til denne fine sag fra VILA. Det er én af de der items man kan have på til hvad som helst, både til hverdag og til fest, og så er jeg sikker på, at den er kommet for at blive. Udover det, er den jo også dejlig varm, og hvis man parrer den med en sweater og et lækkert halstørklæde er den jo også 100 procent brugbar til vinter. Jeg har i denne omgang stylet den med et helt basic efterårs outfit samt min lækre pelstaske fra Cosy Concept Fur.

Lige præcis den her jakke koster ikke mere end 449,- og forhandles b.la. på Nelly.com.


//I'm quite crazy about autumn and all of the new outfit possibilities that appear in this season. One of my favorite pieces in autumn fashion is 'the camel coat'. It's made in a variety of styles and nuacns, but this year, I got myself this cute one from VILA. It's one of those items that you can wear with anything, and I'm sure it has come to stay. Besides that, it is also nice and warm, and if you pair it with a thick sweater and a nice scarf it's also 100 percent useful for winter. This time I've styled it with a completely basic autumn outfit and my lovely bag from Cozy Concept Fur.

​xo Alma


  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer